Ahad, 23 Disember 2012

LAWAK AHAD - PAK DIN KATA NIK AZIZ CELUPAR


KUALA TERENGGANU 22 Dis. - Tan Sri Muhyiddin Yassin hari ini menyelar tindakan Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Aziz Nik Mat yang dianggapnya celupar kerana mendakwa menyokong UMNO itu satu perbuatan yang mungkar.

Menurut Timbalan Perdana Menteri, itu merupakan satu lagi bukti jelas bahawa Nik Abdul Aziz sanggup mengeluarkan fatwanya sendiri tanpa berlandaskan hukum agama semata-mata untuk mempengaruhi orang Melayu mengundi Pas.

"Nik Aziz ini selalu dia celupar.. celupar ini taulah.. terlepas cakap begitu tanpa bersandarkan apa-apa hukum.

Sebelum Pak Din nak nasihatkan Nik Aziz, Pak Din perlu tanya diri sendiri adakah ilmu beliau setaraf dengan ulama!?.. Kalau anak sendiri pun gagal nak nasihatkan tutup aurat janganlah pergunakan Majlis Fatwa untuk kepentingan politik.

 Pak Din sendiri pun gagal tarbiyah anaknya agar menutup aurat

Hiburan kpop - hanya berpakaian seluar pendek dan skirt. Mana majlis fatwa... 

 Tanya budak-budak sekolah pun tahu, tak tutup aurat tu haram

 Chua Toilet hina hudud, Majlis fatwa sembunyi kat mana!...

 Pukul orang awam, dibolehkan oleh syarak ker!...

3 ulasan:

UMNO PARTI PENJARA berkata...

UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap memilih jadi bodoh?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

kampong lad berkata...

najib kata umno parti pilihan allah, sharizat kata utusan akhbar pilihan allah & melayu perlembagaan (reeezal?) kata melayu bangsa pilihan allah. mintak majlis fatwa ulas benda ni.

Tanpa Nama berkata...

Makin teruk puak2 UMNO dari hari ke sehari...