Khamis, 30 April 2009

N12 PENANTI - "BAKAL CALON MASIH DIBUKA"

BUAT MASA INI, HANYA 2 ORANG CALON YANG PASTI BAKAL BERTANDING DI DUN PENANTI. 1 PKR DAN 1 BEBAS. PENANTI MASIH LAGI TERNANTI-NANTI SIAPAKAH LAGI BAKAL CALON YANG BERANI MENYAHUT CABARANNYA SEHINGGA 23 MEI INI. UBN MASIH LAGI SAMAR-SAMAR DALAM MEMBUAT SEBARANG KEPUTUSAN KERANA MASIH LAGI DALAM PROSES TIMBANG TARA.

YANG MENGHAIRANKAN, KENAPA SEMASA DI DUN B.SELAMBAU TERLALU RAMAI SEHINGGA 15 CALON. TAK TERFIKIR KAH MEREKA AKAN KEHILANGAN WANG PERTARUHAN!... KENAPA DI B.SELAMBAU SANGGUP BERHEMPAS PULAS MENCUBA NASIB TETAPI KECUT DI DUN PENANTI. APAKAH YANG PUAKA SANGAT DISINI!...
KENAPA??? KENAPA??? KENAPA???

DUN B.SELAMBAU TELAH MENCATAT REKOD SEJARAH POLITIK NEGARA KERANA TELAH MENYAKSIKAN CALON YANG PALING RAMAI BERTANDING MANAKALA DI DUN PENANTI MUNGKIN SEKALI AKAN MENCATAT REKOD SEJARAH POLITIK TANAHAIR DALAM KATEGORI TIDAK MELETAKKAN CALON DARI PARTI PEMERINTAH.

A-I-B: Ada seorang rakan sanggup jadi calon asalkan ada penaja. Segala kos sepenuhnya perlu ditanggung oleh pihak penaja. Calon tersebut bercadang nak taruk logo "mangkuk tandas".

Tiada ulasan: