Jumaat, 15 Julai 2011

JETI ROBOH - TOLONG JANGAN GELAK

JASIN, 15 Julai -- Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Desa dan Pertanian Negeri Melaka, Datuk R.Perumal (kanan) melepaskan benih anak ikan Lampam ke dalam Sungai Tehel, di sini, hari ini. Turut serta Anggota Dewan Undangan Negeri Bemban Chua Kheng Hua (kiri).

TERJATUH... Beberapa petugas Jabatan Perikanan Melaka membantu Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Desa dan Pertanian Negeri Melaka, Datuk R.Perumal (dua kanan) naik ke tebing selepas terjatuh ke dalam sungai bersama beberapa jemputan ketika melepaskan benih anak ikan Lampam ke dalam Sungai Tehel, di sini, hari ini. Sebanyak 20, 000 ekor benih ikan dilepaskan pada program tersebut.
[Bernama]

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

apa lagi terus buat acara kuak lentang laaa

Tanpa Nama berkata...

ambil lah iktibar dari peristiwa ini memang ada yang tak kena.

Tanpa Nama berkata...

adikanlah iktibar wahai YB yang terjun sungai dan JKKK nya sekali.
dulu baru je menang pilihanraya datang dengan JKKK baru beriya iya benar nak tolong penternak penternak ikan dikampung tehel terutama dalam urusan menyalirkan air ke kolam kolam dah nak mengundi balik ..janji tinggal janji -penternak penternak ikan terus dianak tiri....kalau tak terjun sungai orang pun tak tau.... ada penternak penternak ikan terabai disitu