Sabtu, 11 Jun 2011

CERAMAH GENG KATAK - RIBU RIBU YANG DATANG WOIII!...

Zahrain menyampaikan 'pidato'nya agak lewat pada jam 10.15... kerana menunggu hadirin memenuhkan kerusi yang disediakan


Hadirin pakat memenuhkan kerusi .... tak nampak? cam nak mati....
Zul katak tiba pada jam 11.00 malam agak lewat sedikit kerana tersesat... maklum la... Dataran Tok Him takde dalam GPS apa tah lagi Google maps.
Hadirin semakin ramai memenuhi kerusi.... tak nampak gak...? sah memang nak mati le korg nie...

Kawasan yang ade orang iaitu di bawah anjung halaman rumah tersebut...
Tak berganjak... kerusi la...wakakakaka
Jam 11.50 malam.. para hadirin maih tidak berganjak dari kerusi plastik.... memang satu program yg berjaya... toBrahim katak terus tak muncul2 .... sebab pengalaman sebelum nie kat ini jgk tapi sebelum isytihar Dataran Diri endiri... xde org nak dengar ceramah dia...tue yg import 2 ekor katak dari kedah ngan Penang... tapi still xde orang... apa pun tahniahkan sebab promosi memang hebat... hampir 50 banner dan lebih 50k poster diedarkan di seluruh Pasir Mas....wakakakakaka dppwm

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tima kasih pada siapa yg pi snap gmbr ni...aku akn hentikan politik ibrahim katak ni pd PRU13 nanti..juga aku pastikan ahli keluarga aku no vote to ibrahin katak ni.

Tanpa Nama berkata...

PRU13 akan berakhirlah riyawat ketiga-tiga katak ini. hahaha!....

Tanpa Nama berkata...

hujan bang ooii...

Penggali Kubuq berkata...

Nak berjuang pekebendanya kalau hujan pun berganjak.. Aku pernh dengar ceramah Anwar di N.Sembilan dalam hujan lebat, 5000 lebih org melayu cina india tetap tunggu wlaupun semua kuyup.

Di rompin aku dengar ceramah mat Sabu dalam hujan ribut. 2000 takde yg berganjak

Tanpa Nama berkata...

nak berjuang banyak caranya..
tak ssemestinya dlm hujan...
duduk dirumah baca blog pun boleh bang ooi...

kembara putih berkata...

Jadi calon UMNO pun belum tentu, nak jadi calon bebas takut hangus wang deposit.